DSCF7934

LP PRESENTATION KAZEMAT - 01/02

Op 1 Februari biedt Petersburg Project Space ruimte aan de eerste LP presentatie van het Amsterdamse platenlabel Kazemat. Kazemat was eerder te gast in Petersburg Project Space: tijdens de opening van de tentoonstelling Europa Neurotisch vulde hun geluid de ruimte.

kazematPress Release:

Na bijna drie jaar voorbereiding, vele afgekeurde opnames, versies, masters, testpersingen, artwork en andere hobbels is de eerste release van Kazemat eindelijk een feit. En dat gaan we vieren! Kazemat nodigt je uit om aanwezig te zijn bij de presentatie van onze split-lp met werk van Vinkepeezer en Morsanek.


zondag 1 februari, 15.30 uur
Petersburg Project Space
Frans de Wollantstraat 84, 1018 SC Amsterdam

Op 1 februari zal de lp te koop zijn voor het feestelijke bedrag van Euro 12,50


          mors                    vink


Kazemat presenteert "cut and paste" artiesten die betoverende, alchemistische, filmische muziek maken van samples en andere opgenomen geluiden.
Sinds het begin van de 20e eeuw worden alledaagse geluiden en herrie gebruikt in composities. Uit eind 20e eeuw dateren songs die geheel zijn opgebouwd uit samples van bestaand materiaal.
Dankzij de technologische ontwikkelingen ontdekken artiesten nieuwe manieren om op een persoonlijke, intuïtieve en organische manier met geluid te spelen.
Kazemat brengt deze pareltjes uit op hoogwaardig 180grams vinyl.

Rob Vugs, Ivo Bol, Mark Morse

Kazemat, Postbus 18200, 1001 ZC Amsterdam
info@kazemat.comZie voor meer info de bijlage en website: www.kazemat.com